on són els castellers de lleida?

30 11 2008

No ho entenc, marxo tres dies del país i quan torno mireu què em trobo. O millor dit, què no em trobo. A l’article del diari Avui que fa el resum de la temporada no hi surten els Castellers de Lleida.No hi surt la novena millor colla de l’any, segons el rànking del mateix diari. No hi surt la colla que ha quedat setena al Concurs de Tarragona. No hi surt la colla que en un sol any ha estrenat dos castells de l’envergadura de la torre de vuit amb folre (4 vegades, zero llenyes el primer any, cosa que no ha fet MAI NINGÚ) i el pilar de 7 amb folre (un castell que, no gaires anys enrera, es veia en ocasions EXCEPCIONALS). No hi surt la colla que, allà on va, és felicitada repetidament per la seua seriositat, pel gran nombre de camises que desplaça, i per oferir SEMPRE els màxims castells de què és capaç en cada moment. No hi surt la segona colla revelació de la temporada, després d’uns immensos Castellers de Sants (a qui, per cert, dedica dos miserables línies al final de tot).

Nosaltres ja estem acostumats a que els nostres èxits apareguin al final de l’article de l’Avui, com a anècdota simpàtica de la jornada, o sovint ni això. Com si ja no fos notícia una tripleta de 8 dels Castellers de Lleida. Hem de seguir sentint l’excusa que no hi ha prou espai per a totes les colles? Llavors com és que altres mitjans sí que ens dediquen l’espai que ens mereixem?

Simplement, segons el diari Avui, els Castellers de Lleida no existeixen. No han fet res destacable el 2008.

Potser segons el Joan Beumala, el món casteller seguiria igual sense els Castellers de Lleida. O potser el món casteller seria un lloc millor si el Joan Beumala es dediqués a una altra cosa.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: