reboot

10 05 2009

Doncs avui no ha anat bé, no hem caigut però tot i descartar el 4 de 8 i la torre de 7, ni tan sols hem pogut amb el 5 de 7. Sovint, quan l’ordinador va malament i fa coses rares cal reiniciar el sistema i les coses es solucionen. Doncs vinga: reboot . . .

Hem vist que la canalla es recolza físicament i moralment en una sola persona, la seua absència ens ha impossibilitat fer els 3 castells que teníem en programa. Això és un error estratègic, perquè tenim canalla suficient en nombre i amb un gran potencial. Doncs toca solucionar-ho: hem de fer que els altres dosos es posin les piles i prenguin confiança en ells mateixos. Hem d’aprofitar la situació en què ens trobem i donar una empenta a aquests dosos que tenen l’oportunitat d’entrar a la titularitat, i al mateix temps aprofitar-ho per renovar la canalla. Perquè el que ens ha passat avui no ho podem oblidar, no podem recuperar a aquesta castellera i dir que tot està solucionat. La renovació és necessària, i imminent.

Avui ja hem començat a veure novetats interessants a la canalla: una aixecadora nova que sembla que ho hagi fet tota la vida, i que si tot va bé farà molts castells de vuit aquesta temporada. Una altra aixecadora ha fet la seua primera aleta com a enxaneta. No hi ha res més satisfactori als castells que veure com la canalla evoluciona: d’aixecador a enxaneta, d’enxaneta a dosos, de dosos a quints…

Avui tocava insuflar confiança a la canalla, per això els castells han pujat reforçats, semblaven troncs d’altres temporades. Jo crec que ho hem aconseguit. És molt bonic fer “castells tècnics”, és a dir, molt lleugers, però avui s’ha cridat a la cavalleria per a fer castells senzills, però de llibre. I així ho hem fet.

La colla i el públic no han fallat: divendres l’assaig feia goig i avui a plaça no s’hi cabia, almenys fins a les 2. La colla i la ciutat volen castells grossos. Però un castell de vuit no s’ha vist mai al maig, almenys fins ara, per alguna cosa serà. Per ser una gran colla hem de saber ser humils, i després de l’actuació d’avui la reacció ha de ser omplir el local i tornar a fer assaigs espectaculars com el de divendres 24 d’abril. També es veuen cares noves als assaigs, i la festa major ha fet la seua funció de retornar cares conegudes a l’assaig. La colla, malgrat tot, segueix engrescant.

Hem de recomençar, i fer-ho amb més ganes. Estic convençut que ho aconseguirem i que aviat farem castells de 8 amb aquesta canalla nova tan bona que tenim. El moment, lluny de ser crític, és interessantíssim. Aprofitem el moment i així gaudirem millor el fruit quan arribi.

I love this game.


Accions

Information

2 responses

11 05 2009
Tro(b/v)ador del Sant Graal.

Gràcies per la crònica i els comentaris, em permeten seguir la colla en un dia que no he pogut posar-me la faixa i només he pogut treure el nàs un moment per la Paeria.
Endavant amb la feina de canalla, són el futur de la colla.

12 05 2009
Kaiser

Toca remuntada!!

Deixa un comentari